Moottoripyöräkortti

Aloita moottoripyöräkortin opiskelu nyt ja suorita teoriaopiskelu ja teoriakoe talvella. Ajotunnit voimme ajaa heti keväällä ajokelien alettua. Saat kortin itsellesi nopeasti keväällä ja edessäsi on pitkä ajokausi. Käytössämme on iso käsittelykenttä, jossa on turvallista harjoitella ajamista.

KTM 890 DUKE R

A1, A2 tai A ajokortti

480€ + viranomaismaksut 153€

- Oppimateriaali

- 5 ajotuntia

- Ajoneuvon käyttö ensimmäisessä tutkinnossa

A1 korttiin ikäraja 16 vuotta, A2 korttiin ikäraja 18 vuotta ja A korttiin ikäraja 24 vuotta.

Kurssille jatkuva aloitus. Ilmoittaudu tästä

HONDA CBR650R

Aikaisemman A1- tai A2-kortin korotus seuraavaan luokkaan
360€ + ajokorttilupa 39€
- 2 teoriatuntia
- 5 ajotuntia
Opetuksen voi aloittaa 6 kk ennen kuin 2 vuoden määräaika täyttyy
edellinen moottoripyöräkortti voimassa vähintään 2 vuotta
Kurssille jatkuva aloitus. Ilmoittaudu tästä

Aja moottoripyöräkortti Kuopion parhaassa autokoulussa

Uudet moottoripyörät: KTM 125 Duke, Honda CBR650R, KTM 890 Duke R ja Honda 1100 Africa Twin. Kaksipyöräisellä tuntee todellista vauhdin hurmaa. On kuitenkin tärkeää pitää hallussa taitavan kuskin taitoja, jotta ajo sujuu turvallisesti niin kuljettajan kuin muilla tiellä liikkujien kannalta. Moottoripyöräkortti onkin hyvä suorittaa laadukkaassa ja mukavassa opetuksessa Kuopiossa toimivassa autokoulussa, Liikennekoulu Ässässä.

Ajo-opettajamme ovat moottoripyörien käsittelyn mestareita ja opetuksen ammattilaisia. He ajavat mukanasi ajotunneilla ja ohjaavat sinua oikeita reittejä kohti moottoripyöräkortin hankkimista. Opetuskalustona toimivat tyylikkäät ja nykyaikaiset moottoripyörät, joiden satulaan kelpaa kyllä istua.