Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

C1E-kortti

Tarjoamme koulutusta C1E ajokorttiluokkaan jatkuvan aloituksen periaatteella. Voit ilmoittautua kurssille koska vain haluat ja pääset suorittamaan teoriaopinnot näppärästi virtuaaliteoriatunneilla erillisen lukujärjestyksen mukaan. Ole yhteydessä autokouluun teoriatuntien aikatauluista ja käytännön järjestelyistä. Ajo-opetuksen järjestämme joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.
Opetusvaatimus C1E-luokkaan: 3 teoriatuntia ja 3 ajotuntia. Opetuksen jälkeen on ajokoe. Kurssihinta 480€ + viranomaismaksut 180€

Kurssimaksuun sisältyy, teoriaopetus virtuaaliluokassa, teoriakokeen harjoittelu ohjelma, ajo-opetus ja ajoneuvoyhdistelmän käyttö 1. ajokokeessa. Kurssille osallistuttaessa sinulla tulee olla C1 ajo-oikeus.


viranomaismaksut: Ajokorttilupa 35€, teoriakoe 35€ ja ajokoe 110€.

C1E koulutus

Ilmoittaudu kurssille tästä