Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

C1-kortti

Tarjoamme koulutusta C1-ajokorttiluokkaan jatkuvan aloituksen periaatteella. Voit ilmoittautua kurssille koska vain haluat ja pääset suorittamaan teoriaopinnot näppärästi verkkokoulutuksena. Ajo-opetuksen järjestämme joustavasti sinun aikataulujesi mukaan.

Opetusvaatimus C1-luokkaan: 2 teoriatuntia ja 3 ajotuntia. Opetuksen jälkeen on ajokoe. Kurssihinta 380€ + viranomaismaksut 169€.

Kurssimaksuun sisältyy, teoriaopetus verkkokoulutuksena, teoriakokeen harjoittelu ohjelma, ajo-opetus ja ajoneuvon käyttö 1. ajokokeessa. Kurssille osallistuttaessa sinulla tulee olla B ajo-oikeus.


Viranomaismaksut: Ajokorttilupa 35€, teoriakoe 35€, ajokoe 99€


Ilmoittaudu kurssille tästä

Ajo-oikeus C1

Ajo-oikeus

C1 ajo-oikeus oikeuttaa kuljettamaan kuorma-autoja kokonaismassaltaan 3500 - 7500 kg välillä.

Mercedes-Benz Sprinter C1

Kalusto

Opetuskalustona on Mercedes-Benz Sprinter kuorma-auto