Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Autokoulu-Tili

Voit hakea rahoitusta klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai tulemalla käymään autokoululla

VALITSE SINULLE SOPIVIN MAKSUTAPA

Ohessa esimerkkejä ostosummista ja kuukausieristä sekä lisätietoja maksuajoista ja kuluista. Maksuohjelma valitaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin saat ensimmäisen laskun.

Liikennekoulu Ässä - Maksuvaihtoehdot

Mahdolliset käsittelymaksut sekä tilimaksu lisätään valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti jokaiseen valittuun maksusuunnitelmaan. Alle 100 euron kuukausiostoksille voidaan valita ainoastaan 30–60 päivän tai 48 kuukauden maksuvaihtoehto. Katso lisätietoja vakiomuotoisista eurooppalaisista kuluttajaluottotiedoista.